Met een wijngeschenk zit je altijd goed

Als je op zoek gaat naar leuke geschenken om je medewerkers en relaties mee te verrassen kom je allerlei mogelijkheden tegen. Van luxe pakketten vol met lekkers tot en met bonnen om een helikoptervlucht te boeken. Heb je wel eens aan een wijngeschenk gedacht als optie? Met wijn doe je heel veel mensen een plezier en je kunt er echt een mooi cadeau van maken. Als je een mooie wijn verpakt in een houten kistje dan geef je een prachtig geschenk als blijk van waardering aan een relatie of medewerker. Met een logo op het kistje maak je het helemaal professioneel en als je er een persoonlijk briefje bij doet geef je de ontvanger nog eens extra aandacht. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden van wijn als relatiegeschenk.

Geef een wijnpakket cadeau

Je kunt ook van een wijngeschenk een mooi kerstpakket maken. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld 3 verschillende wijnen van een wijnproducent te geven. Met een heerlijk rode wijn voor de koude winterdagen, een frisse wijn voor als de temperaturen weer oplopen en een verkoelende rosé voor tijdens een warme zomeravond. Zo heeft de ontvanger lang plezier van je geschenk. Je kunt ervoor kiezen om mensen zelf te laten aangeven welke soort wijn ze lekker vinden. Sommige mensen drinken alleen witte wijn, anderen houden meer van rode wijn. Zo hou je rekening met de wensen van je mensen en geef je iedereen wat hij of zij lekker vindt.

Kies een bijzondere wijn als wijngeschenk

Als je kiest voor een wijngeschenk is het een leuk idee om een bijzondere wijn te geven. Een wijn die iemand zelf nooit zou kopen, maar die wel heel gaaf is om te drinken bij een speciale gelegenheid. Met een bewaarwijn zit je altijd goed. Deze wijn wordt alleen maar beter de komende jaren en hoeft niet meteen gedronken te worden. Een bubbelende wijn is een feestje om te krijgen. Of je nu kiest voor een echt champagne, een cava of een prosecco. Met een mousserende wijn geef je mensen een reden om een feestje te vieren.

Geef een geschenk met een persoonlijke boodschap

Een wijngeschenk kun je heel makkelijk aanvullen met een persoonlijke boodschap. Daarmee maak je het cadeautje compleet. Als de wijn verpakt zit in een kistje of kartonnen doos kun je er altijd een bedankkaartje bij doen of een brief waarin je de ontvanger bedankt voor de samenwerking.

Geek klasse met een wijngeschenk met kistje

Je kunt een wijngeschenk geven in de vorm van losse flessen of flessen die je in een zak of cellofaan verpakt. Je geeft je cadeau meer cachet als je het verpakt in een mooie kartonnen doos of een houten kistje. Houten kistjes worden vaak jaren bewaard. Zet er je logo op en je hebt meteen een mooie marketingtool erbij. Zo geef je een waardevol geschenk en laat je zien dat je een professionele organisatie bent. Je maakt het nog leuker als je de naam van de ontvanger op de kist te zet.

Klik hier om een kerstpakket te bestellen voor je werknemers.