Touchscreen monitor: dé oplossing voor efficiënter werken

Wil je een handige oplossing voor het werken met een monitor waar je niet alleen op kan werken maar ook kan presenteren zonder tussenkomst van een muis en een keyboard? Zoek je naar een gebruiksvriendelijkere manier van het hosten van vergaderingen? Ga dan voor een digibord of touchscreen monitor! Ze zorgen er direct voor dat je efficiënter kan werken. Je bent niet alleen sneller, maar je grip is ook beter omdat je direct in contact staat met je monitor. Maar daar blijft het niet bij! Monitoren zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar zijn ook te gebruiken als een perfect alternatief voor het oldschool krijtbord. Ja, je hoort het goed: je kunt jouw monitor ook ophangen in het klaslokaal en ermee lesgeven aan je klas.

De keuze is reuze bij het kopen van een touchscreen device

Bij het kopen van een monitor moet je op verschillende dingen letten. Zo is het onder andere handig als een monitor een omgeving sensor heeft. Een omgeving sensor zorgt voor het dimmen van het licht van het scherm. Ook is het formaat van het scherm belangrijk. Er zijn zoveel monitoren om uit te kiezen dat je het niet eens bij één merk touchscreen monitor hoeft te laten. Merken waar je op moet letten als je zoekt naar een monitor zijn o.a. Clevertouch, Smart Board, CTouch, Samsung en i3. Waar de i3 en Clevertouch producten voornamelijk gebruikt worden voor zakelijke doeleinden wordt de Smart Board gebruikt voor educatie.

Geïnspireerd tot het aanschaffen van een monitor?

Voel je jezelf geïnspireerd en wil je overgaan tot het aanschaffen van een gloednieuwe monitor dan is nu het moment. Ga voor een digitaal whiteboard om op een moderne manier les aan je klas te geven of koop een grote zakelijke monitor en verbluf al je collega’s met een geweldige presentatie tijdens een vergadering. Efficiëntie en overzichtelijkheid: het komt allemaal samen in een touchscreen monitor. Na het kopen ervan zul je jezelf blijvend afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Dus wacht niet langer en ga voor een touchscreen monitor.