Over SZW congres

Het verhaal van SZW

Een zakelijke conferentie of seminar is geen doel op zich, het is een manier om uw boodschap over te brengen om medewerkers, zakenrelaties en stakeholders te inspireren en te motiveren. The Hague Events kan u hierbij helpen door alle aspecten van uw evenement te organiseren en u te helpen bij het plannen van de inhoud van het programma. Wilt u een evenement organiseren dat betrokkenheid en betrokkenheid vergroot, dan helpt SZW u graag verder. Wij zijn als SZW al bijna twee decennia gespecialiseerd in de organisatie en logistiek van meetings en evenementen.

De organisatie ontlasten? Evenementenbureau SZW kan alle aspecten van uw seminar of congres van begin tot eind organiseren. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenorganisatie zijn wij in staat mee te denken, te adviseren en alles bij te wonen. We sturen een creatieve uitnodiging, beheren het registratieproces, vinden en boeken de juiste locatie voor het evenement, begeleiden het parkeren, zorgen voor uitstekende catering, installeren een passende inrichting in de vergaderzaal en beheren technische systemen zoals verlichting, geluidsapparatuur, klimaat controle- en presentatietools. We kunnen zelfs entreegelden innen als u dat wilt. SZW staat bekend om haar vermogen om creatieve concepten te bedenken die de missie en visie van een organisatie weerspiegelen. Dit zorgt ervoor dat uw huisstijl en corebusiness op een indrukwekkende manier naar voren komen. Onze strakke planning en beheer geven je maximale vrijheid om content te presenteren die een blijvende indruk achterlaat op de bezoekers.

Onze kwaliteit en diensten

Lees hieronder meer over de diensten van SZW

writing, write, person

Goede voorbereidingis key. Wij plannen tot in detail

Kwaliteit

drinks, alcohol, event

Wij verzorgen ook catering voor uw congressen

Catering

mixing desk, mixer, slide control

Audio en video ondersteuning met professionals

Audio & Video

Locatie

Het SZW Congres vindt plaats in het World Forum te Den Haag.
World Forum
Churchillplein 10
2517 JW DEN HAAG

VOORZIENINGEN VOOR MINDERVALIDE BEZOEKERS
Het World Forum houdt uiteraard ook rekening met mindervalide bezoekers. Het World Forum is rolstoelvriendelijk en drempelvrij.

Mindervalide parkeerplaatsen
Er bevinden zich tien parkeerplaatsen voor mindervaliden op het voorterrein die u kunt gebruiken als u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart. In de parkeergarage zijn twintig parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Het World Forum beschikt over een aantal rolstoelen welke tegen een onderpand (rijbewijs, paspoort enz.) geleend kunnen worden bij de receptie.

Liften
Door het gehele pand zijn liften met verschillende afmetingen te vinden zodat elke zaal ook voor mindervalide personen zonder moeite te bereiken is.

Toiletten
Bij de garderobe in de Lobby op de begane grond en in de World Forum Theater Foyer op de eerste verdieping bevinden zich toiletten voor mindervaliden.

Rolstoelplaatsen
Het World Forum Theater beschikt over 14 rolstoelplaatsen die zich aan beide zijden van rij 1 t/m 7 van Stalles bevinden.

Ringleiding voor slechthorenden
In het World Forum Theater (met uitzondering van het balkon) is een ringleiding aangebracht voor mensen met een gehoorapparaat. Ook in de Amazon kunnen we een ringleiding aanleggen waarbij we gebruik maken van inductielussen.

BEREIKBAARHEID
Het World Forum is centraal gelegen in de Randstad, op korte afstand van luchthavens, stations en snelwegen.

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 17, uitstappen bij halte Statenplein.
Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum.
Let op: tram 10 rijdt alleen op werkdagen van 7.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 17, uitstappen uit bij halte Statenplein.
Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum.

Auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam
U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.

Vanuit Amsterdam / Leiden
Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag/Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.

Vanuit Rotterdam
Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.

Advies nodig?

Vraag of hulp nodig bij uw congres? Neem dan contact op